Le Due Arbie Rosato
79 kr
Le Due Arbie Rosato är ett uppfriskande och spännande rosévin från Toscanas böljande landskap. Många har...
En riktigt rosa provning. Missa inte när Viva provar roséviner från världens alla hörn och tipsar om dom bästa recepten till sommarens populäraste dryck rosévinet.
Hör ni inte ljudet? Tryck då ”tap to unmute”.
Går det långsamt att spela upp provningen? Då många jobbar hemifrån är näten högre belastade än vanligt. Klicka på kugghjulet i videons nedersta högra hörn och sänk bildkvalitén!
Vi provar dessa viner under sittningen:
• Pierre Chavin Rosé Pays d’Oc Cuvée Réserve
Till den eleganta sangiovesen Le Due Arbie Rosato serverar vi Sommarsallad med kyckling och getost.
Läs receptet här.
Lika barn leka bäst. Det sydfranska rosévinet Pierre Chavin Rosé Pays d’Oc Cuvée Réserve matchar vi självklart med Sydfransk fisksoppa med aioli.
Läs receptet här.
R Pinot Noir Organic Rosé passar perfekt till fisk. Avnjut tillsammans med Grillad torskrygg med kantarellsmör.
Läs receptet här.
Grillad mat + rosé = succé. Till Leva Cabernet Shiraz Rosé väljer vi därför Grillspett x 3.
Läs receptet här.
99 Rosas Rosé är ett fruktigt, spanskt rosévin som gör sig utmärkt till en spansk paradrätt, Enkel paella med kyckling och räkor.
Läs receptet här.
Costa Cinsault Rosé är ett väldigt friskt rosévin, vars struktur passar perfekt till Marinerad kycklingfilé med örtsås.
Läs receptet här.
79 kr
Le Due Arbie Rosato är ett uppfriskande och spännande rosévin från Toscanas böljande landskap. Många har...
79 kr
Leva Rosé har en frisk och fruktig smak av solmogna hallon och nyplockade smultron.
Underbar saffransdoftande soppa med skaldjur, fisk och ägg. Servera med ett fruktigt Alsacevin.
En vacker fräsch, matig och mycket god sallad. Perfekt som en lyxig lunch eller lättare middag.
Kantarellsmör till grillad fast vit fisk. I glaset föreslår vi ett vitt vin med hög syra som kan bryta igenom det feta kantarellsmöret.
Denna rätt passar lika bra till middag som till en del av ett buffébord och kan serveras både ljummen eller kall.
Tre olika spett! Servera med dina egna favorittillbehör, kanske marinerade grönsaker, en bulgursallad, len yoghurtsås eller bara en stor sallad och pitabröd?