Plockmat
Vad ska du laga?
Vilket vin ska du dricka?
Plockmat
3 x lyxiga snittar
Otroligt trevliga snittar till fördrinken eller minglet.
Krämig burrata med rostade tomater
Trevligt fat fyllt med gottigheter - servera som förrätt med krispigt bröd eller som tilltugg. Mums!
3 x krustader
Perfekt till minglet! Enkla att förbereda, magiskt goda att mumsa på - gärna till ett glas bubbel.
Italiensk smörgåsbakelse
Toppad med en vacker gurkfläta och tomater i olika färger, burrata och pesto-olja. Perfekt för festen!
Smörgåsbakelse med kallrökt lax, pepparrot och dillchips
En elegantare version av smörgåstårta! Perfekt till minglet med ett glas bubbel.
Bruschetta med vispad ricotta och grillad squash
En lättlagad bruschetta med len ricotta, grillad squash och en syrlig citronolja som lyfter hela smaken.
Tuna Melt
En klassisk varm tonfisksmörgås där krämig tonfiskröra möter smält ost och rostat bröd. Perfekt till lunch eller en enkel middag.
Reuben sandwhich (pastrami-macka)
En amerikansk deli-klassiker med pastrami, syrlig surkål och lagrad ost.
Chèvresallad med serranochips och peppriga jordgubbar
Matig sallad fylld med härliga smaker av solmogna jordgubbar, serranochips, syrlig getost och rostade nötter! Vi serverar den gärna tillsammans med ett bärigt rosévin.
Tre urgoda pinsa med topping
En modern twist - servera omåttligt populära pinsa med olika toppings.
Pinsa: Baka ditt eget bröd
Finns det något godare att servera som mingelmat? Här är ett grundrecept på pinsa-degen.
Napolitansk pizza med zucchini, burrata och gremolata
Krispig botten toppad med krämig burrata och frisk gremolata. Lätt att baka – svår att motstå!
Pinsa med soltorkad tomatkräm, parmaskinka & basilika
Trendiga pinsa med soltorkad tomatkräm och prosecco!
Gruyereostpaj med löjrom, smetana, rödlök och gräslök
Underbart goda mini-ostpajer till midsommarfirandet.
Våra profiler
Fråga våra sommelierer
Ställ dina vinfrågor till våra sommelierer. Kika också gärna in här för att se tidigare frågor och svar.
Vilket vin till sangria?

























