Pizza till förrätt, varmrätt & dessert!
Trerätters pizza?
Ja det är en mycket GOD idé. Pizza är mångas absoluta favoriträtt och eftersom den går att variera otroligt mycket i smak och utförande går det alldeles utmärkt att servera den till både förrätt, varmrätt och efterrätt.
Förrättspizza
En underbart lyxig löjromspizza som riktigt smälter i munnen. Perfekt inledning på middagen tillsammans med ett glas elegant mousserande vin. Vi väljer ett vin med frisk syra, aromatiska toner och härlig mouss som matchar löjrommens umami och lena struktur samt gräddfilens friskhet.
Varmrättspizza
Till varmrätt drar vi på med en riktigt smakrik svamppizza. Här samlas umamirik svamp med salt pecorinoost och välsmakande vitlök. I glaset väljer vi en riktig pizzakompis nämligen barbera. Barberadruvans fruktiga smak, aromatiska toner och medelfylliga kropp passar perfekt till pizzans sälta och umami!
Efterrättspizza
Till desserten kan du med fördel servera de här smarriga nutellabullarna gjorda på pizzadeg. Enkla att slänga ihop och mycket uppskattade! Vi både inleder och avslutar middagen med bubbel – här väljer vi ett mousserande vin med generös frukt som kan möta upp bullarnas sötma!