Prosecco Pizzolato Organic
109 kr
Druvtypisk prosecco med smak av tropisk frukt, grape, gröna äpplen. Perfekt att njuta till kryddstark mat eller bara i gott sällskap!
Ja det är en mycket GOD idé. Pizza är mångas absoluta favoriträtt och eftersom den går att variera otroligt mycket i smak och utförande går det alldeles utmärkt att servera den till både förrätt, varmrätt och efterrätt.
En underbart lyxig löjromspizza som riktigt smälter i munnen. Perfekt inledning på middagen tillsammans med ett glas elegant mousserande vin. Vi väljer ett vin med frisk syra, aromatiska toner och härlig mouss som matchar löjrommens umami och lena struktur samt gräddfilens friskhet.
Till varmrätt drar vi på med en riktigt smakrik svamppizza. Här samlas umamirik svamp med salt pecorinoost och välsmakande vitlök. I glaset väljer vi en riktig pizzakompis nämligen barbera. Barberadruvans fruktiga smak, aromatiska toner och medelfylliga kropp passar perfekt till pizzans sälta och umami!
Till desserten kan du med fördel servera de här smarriga nutellabullarna gjorda på pizzadeg. Enkla att slänga ihop och mycket uppskattade! Vi både inleder och avslutar middagen med bubbel – här väljer vi ett mousserande vin med generös frukt som kan möta upp bullarnas sötma!
109 kr
Druvtypisk prosecco med smak av tropisk frukt, grape, gröna äpplen. Perfekt att njuta till kryddstark mat eller bara i gott sällskap!
85 kr
Som vi längtat! Nu lanserar omåttligt populära Monte Santi en efterlängtad nyhet – Monte Santi Peach!...
Härligt höstig pizza med pumpa, fänkålskryddad salsiccia, grönkål och mozzarella. Servera gärna i sällskap med ett glas rött från Italien.
Snabblagad sparrispizza. En pizza bianca med den ljuvliga primören sparris!
Pizzabullar – den perfekta picknick eller mingelmaten. Av färdig pizzadeg gör du snabbt de här bullarna med tomat, mozzarella, spenat och parmaskinka.
Hemgjord pizza - gott och kul att laga. Här toppar vi med champinjoner och körsbärstomater. Mums!
Ett riktigt enkelt recept på klassiska pizzabullar med en fyllning på ost och skinka. Detta är utan tvekan det ultimata receptet för picknick eller lunch på stranden. Frys in dem när de är färdiga och låt dom tina i solen. Supersmidigt, löjligt enkelt och otroligt gott!
Pappas potatispizza gjordes på en vanlig, rektangulär svenne-ugnsplåt, i hyresrätt-på-Södermalm-ugn. /Petter Alexis Askergren