Dina favoriter
Laddar favoriter...
Din vin- och matprofil
Rekommenderat
Din profil

Vitt vin

Vitt vin

Senast tillagd
Ugnsstekt kyckling med parmesansås
1 tim

Ugnsstekt kyckling med parmesansås

"Plåtmat" när den är som godast. Kyckling får kycklingen sällskap av salami, oliver, potatis, paprika och en len parmesansås.

Våra profiler

Louise Laurenius

Louise Laurenius

Receptkreatör

Kristin Johansson

Kristin Johansson

Matredaktör & kreatör

Lisa Engström

Lisa Engström

Mat- och vinälskare

Linn Arledal

Linn Arledal

Mat- och vinälskare

Fråga våra sommelierer

Ställ dina vinfrågor till våra sommelierer. Kika också gärna in här för att se tidigare frågor och svar.

Vilket vin till sangria?

STÄLL EN FRÅGA

1 15 16 17 18 19
"Världsklass!" Missa inte på tillfälliga hyllan just nu

LÄS MER